Sex med äldre man

Vill ha mysig sex med en äldre manHej! Jag är en sexig kvinna som vill ha sex med äldre man. Jag söker en härlig och erfaren knullkompis som vet hur det fungerar att knulla och ha skönt sex. Jag vill inte göra det krångligt med leksaker eller andra onödiga hjälpmedel, jag vill ha helt vanligt sex där du och jag får en skön stund tillsammans. Jag vill ha oskyddat sex, annars känns det plastigt för mig om du ska knulla mig med en kondom! Jag har inga könssjukdomar och hoppas att du inte heller har det.

Jag är avslappnad och lätt att ha att göra med både i sängen och utanför. Jag söker i första hand en knullkompis men kan även tänka mig att utveckla det till en långvarig relation där vi knullar lite då och då, men det ser vi efter första träffen.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!