BBW kvinna med fina kurvor söker

BBW kvinna med sexig fittaHej, jag letar efter nya kontakter att prata med. Du SKA ha humor och veta hur man beter sig gentemot en kvinna. Och älska BBW! (Big beautiful women) Jag älskar större män, stora biffiga män med stora armar, men kan samtidigt tycka om killar med ”normalstorlek” så länge dom är längre än mig 😉 Mys, kyssar/pussar, kramar, humor, bdsm, sex och lite allt där emellan är viktigt för mig 😉 obs att du ska kunna föra en konversation och inte vara rädd för att prata i telefon :*

Så jag är en BBW kvinna med fina kurvor, mer kan du hitta på min profil. Killen/mannen ska älska bbw / större kvinnor! Jag är inte desperat, så passar du inte in i det jag söker kommer jag ignorera och gå vidare.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!