Äldre kvinna söker kontakt med yngre man

Äldre kvinna i sexig bhEn äldre kvinna i 50 års åldern söker kontakt med en yngre man 18-40 år som har fantasier om sex tillsammans med en äldre erfaren, mogen kvinna. Jag mogna 60 talist kvinna är ganska trött på gubbar i min egen ålder. Skulle vara spännande att få ha det mysigt tillsammans med en ung kille igen. Jag är snäll och väldigt omtänksam, och jag hoppas du är det likaså. Jag söker främst svenska killar, men utländska får gärna höra av sig också. Vi träffas hemma hos mig, äter gott, dricker lite vin och har skön sex?

Vi kan väl prata om vad för typ av sex vi ska ha. För mig handlar bra sexliv om att tillfredsställa varandras fantasier. Min fantasi är att ha sex med en ung kille, jättegärna oerfaren. Vi kan leka och ha Oralsex, analsex och massor med vanligt sex. Låter inte det roligt? Kontakta mig så tar vi ett snack i telefon tex först?

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!