Gift kvinna som söker en man

Gift kvinna med stora sexiga bröstÄr en gift kvinna som söker en man som har förmågan att kommunicera och ge mig det där lilla extra i vardagen. Jag är lyckligt gift med min man som är med på att jag är här, det här är något vi gör tillsammans men utan hans fysiska inblandning.

Jag tänker mig att du är i åldern 30–45 ungefär, inget hugget i sten såklart. Du tar väl hand om din kropp, både fysiskt och med tanke på hygien. Du är medel till vältränad/atletisk, ju mindre kropps hår desto bättre 🙂

Kommer inte att prioritera att svara profiler som helt saknar bild, eller om du inte klarar av att skriva mer än att fråga var jag tar den, eller om jag vill knulla.

Klickar vi bra vill jag ha återkommande träffar, kanske även där vi spenderar en natt ihop och umgås.
Skriv gärna lite om dig själv och få mig intresserad.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!