Kvalitetssex minst 1 gång/veckan

Naken kvinna vill ha KvalitetssexHar nog nästan allt jag strävat efter tror jag, utan att gå in på detaljer. Men jag har inte ett sexliv och det är något som jag inte riktigt hunnit lägga min energi på. Söker dig som också har full agenda, är singel, och som vill ha kvalitetssex minst 1 gång/veckan. Helst mer såklart men man får börja någonstans…

Jag anses vara attraktiv, sköter mig, både EQ och IQ i balans. Tränar och är medveten, världsvan och tycker om äventyr och har även lite humor får man säga….trevlig och lättsam men kräsen.

Du skall vara en karl, har hög libido men under kontroll, minst 20 cm (viktigt med storleken), vara en fullfjättrad älskare som är lite kreativ men inte någon med konstiga böjningar. Du är också def hetero och du är typen som inte är runt överallt och går i gång på udda sex. Du gillar vanligt med lite spets, precis som jag.

Svar med foto tack 😉

Ses, baby

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!