18 juli, 2024

Kategori: Kvinna söker kvinna

Söker en sexig kvinna helt enkelt

Vill träffa en sexig kvinnaDå var man här igen, och det har ju gått bra tidigare. Söker en sexig kvinna som vill ses, ta några glas och se vart det leder. Förhoppningsvis så kommer vi ha jävligt skoj tillsammans, och vem vet, attraktion kanske uppstår så vi kan ta det vidare. Jag är glad, lättsam och tar hand om mig själv, det är egenskaper jag söker hos dig också.

Bryr mig inte om din ålder eller civil status, vi kan vara diskreta. Om du är dominant, undergiven eller något annat har också mindre betydelse då jag är flexibel. Något som har betydelse är dock att du vill ses, att chatta i evigheter är slöseri av bådas vår tid. Ser helst att du bor runt Skaraborg, alternativt Göteborg:)

Har ett ”känsligt” arbete så bilder finns inte här men givetvis ska vi verifiera oss för varandra ganska omgående.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!

Söker en kvinna för bus

Söker en kvinna för lesbisksexHej, jag söker en kvinna 28-50 år att träffa ibland för bus och utlevnad. Det gör inget om du har pojkvän/man och är i förhållande, bara han vet och är okej med att du är här. Kanske är du som jag? I ett förhållande med en man, men känner att det saknas något som han inte, hur han än försöker, kan lösa;-) Erfaren eller oerfaren spelar ingen roll, men du har en stor nyfikenhet;-) precis som jag så är du en vän av tvål och vatten. Kvinnliga former är uppskattat, men en alert mentalitet är det som attraherar mest!

Jag har barn hemma på heltid så vi träffas med fördel hos dig eller någon annanstans. Vill inte hålla på att skriva i veckor utan vill träffas inom det närmsta. Kram;-)

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!

Söker en älskarinna att leva ut med

Söker en älskarinnaHär har ni en lyckligt gift bisexuell ”helt vanlig” småbarnsmamma som söker en jämnårig älskarinna (eller två?) att både fresta och stilla mina begär av en annan kåt kvinnokropp tillsammans med.

Min man och jag har ganska stor erfarenheter av sex med fler och han har inget problem med att jag skulle träffa en kvinna vid sidan av för sexuella möten på tu man hand.

Jag är löjligt förtjust i sexleksaker, jag älskar att ge andra njutning och jag har bestämt mig för att ge min egen (bi)sexualitet lite mer tid för utforskning. Vill du dela detta nöjet med mig, vi kan prova oss fram bland havet av sexleksaker, kanske prova strap-on tillsammans? Vad har du för önskemål och fantasier – dela med dig så kan vi hjälpas åt att utforska vad vi kvinnor kan hitta på tillsammans!

Jag har små barn så viss planering krävs men jag jobbar i stan och hoppas kunna hitta dig som inte bor på en halv stads avstånd. Jag hoppas att vi kan utveckla relationen över tid så att vi hinner lära oss av varandra och prova oss fram för att hitta vilka knappar som är bäst att trycka på – att kunna locka fram det bästa så att säga. Även om engångsligg också är trevligt och spännande.

Jag har tidigare erfarenheter av att ha sex med tjejer men det är okej om du är nybörjare eller oerfaren så länge du vill prova på och kunna utvecklas.

Observera att jag är mån om min tid och vill SES och inte(!) chatta i en evighet.
Byter ansiktsbilder direkt och vill helst ses (på kaffe, promenad, öl, glas bubbel efter jobbet) så snart vi kan så att vi vet om vi ska bygga vidare eller inte. Vill du sexchatta ett år och byta en miljard bilder först innan du tänker att du kanske vill ses då är jag inte rätt kvinna för dig.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!

Söker undergiven kvinna

Vill träffa en undergiven kvinnaHar på senare tid blivit mer sugen på att låta min dominanta sida få lite mer spelrum. Söker efter en undergiven tjej som är villig att ta för sig. Du skall kunna kommunicera vad du vill och vad du känner. Det är helt okey att vara nybörjare eller oerfaren men du måste vara beredd att hålla en öppen kommunikation.

Ditt civilstånd är inte viktigt så länge din partner är med på att du träffar mig ensam.
Du skall vara frisk och vän med tvål och vatten. Ser helst att du är av medel eller smal kroppstyp.

Inte intresserad av vaga meddelanden, utan ta för dig, presentera dig och se till att hålla en konversation i gång. Verifiering via kik och kemiträff sker ganska omgående efter kontakt.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!

Söker kåt kvinna som komplement

kåt kvinna med stora bröstHej! Jag är en lyckligt gift 31-årig tjej som är bi sedan flera år tillbaka. Jag känner nu att jag saknar en kåt kvinna för lite spontana eller planerade träffar. Börjar gärna med lite sextande och sen träffar när man lärt känna varandra. Vill helt enkelt ha en friends with benefits-relation. Kravlöst och bara kul. Är öppen för det mesta när tilliten mm stämmer.

Utseende spelar egentligen ingen roll, men inte för smal och inte för tjock om jag får vara petig. Själv är jag en kurvig go tjej som har en kropp som den kan se ut efter två barn. Mysig och kramgo enligt min man. Finns också önskemål om att maken får titta på men de är absolut inget krav och definitivt inte till en början.

Hör av dig om de verkar intressant!
Puss och kram 🙂

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!