Sexuell kick och djupa orgasmer

Sexuell kickJag söker den man som kan göra mig intresserad av honom. För att jag ska bli intresserad så behövs mer än ett hej och eventuell beskrivning av olika sexuella aktiviteter som vi kan företa. Det är mycket lättare för mig att dissa än att svara varför jag väljer att vara bekväm och bara svara dem med intressant meddelande och intressant profil.

Vanlig helyllesex är det jag får men är inte det som tillfredsställer mig. Under flera år har jag tagit hand om mig själv och tänjt på gränserna för att få en sexuell kick och djupa orgasmer. Jag vill gå vidare i min sexuella utforskning och avancemang och till det behöver jag en man som är ohämmad, fördomsfri och uthållig.

Jag tänker inte beskriva mina fetischer eller vad jag vill göra, för då kommer alla män som svarar att ha samma intresse. Den som kontaktar mig får själv berätta om sina intressen och så blir jag lycklig om jag får en matchning.

Förutom intresset ska jag kunna känna att du är pålitlig och frisk i knopp och kropp. Eftersom jag tänker att vi kommer att träffas hos varandra, så är förtroendet ytterst viktigt för mig.

Till det yttre får du gärna vara vältränad, men inte biffig, och lång. Jag föredrar yngre män som jag tänker är snyggare, orkar mer och är mer nyfikna. Jag skäms nästan för att skriva det, men jag går i gång på stora kukar och svalnar av mindre.

Jag har tidigare haft annonser på mer seriösa dejtingsajter men det blev inte så bra. Jobbigt när singelbekanta kommer upp bland förslagen men framför allt har killarna varit allt för seriösa. Jag är absolut inte ute efter kärlek eller seriös relation och jag vill inte träffa någon som blir kär i mig eller vill mer. Sex, inget annat.

Om du vill fånga mitt intresse behöver du skriva mer än hej och fråga vad jag vill ha. Ta din chans och beskriv din lustfyllda sida, vad du kan tänka dig att göra etcetera. Jag har inte ens satt in annons och jag översvämmas med meddelanden. Tyvärr har jag ingen chans att påbörja diskussioner med alla, och då kanske jag missar dig som är perfekt för mig.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!