BBW söker sällskap på hotell nästa vecka

Naken bbw kvinna Träffa en kåt BBW kvinna nästa vecka? Jag kommer spendera en natt ensam på hotell. Strax utanför Stockholm, ca 15 min biltur från centralen (enligt Google Maps). Jag kan tänka mig lite sällskap för kvällen, eller kanske eftermiddagen.

Men jag har några kriterier som du ska uppfylla:
– Du är mellan 30-45
– Du är respektfull och hövlig
– Du tänder som fan på stora tjejer som jag
– Du älskar att tillfredsställa, genom att slicka både fram och bak, och fingra mig till orgasm
– Du respekterar att jag inte vill göra nåt analt utom just bli slickad
– Du kan ta ett nej! Kommunikation liksom
– Du har inget emot att göra grovjobbet, så att säga 😉
– Du får gärna gilla att snacka om annat än vädret
– Du är singel eller i öppet förhållande
– Du har inget emot att ta ett telefonsamtal innan vi bestämmer träff, för bådas trygghet (det kan ske i en anonym app dock, typ snap)
– Du är så klart ren och fräsch, och frisk. Som jag.

Jag vill inte slösa med vare sig din eller min tid, så jag vill bara höra från män (par kan vara intressant också) som allt detta stämmer in på.  Jag är ypperligt sällskap med dåliga skämt och vill ha en skön stund där vi bägge får njuta kravlöst. Hit me up om du är den rätta för en kväll.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!