Söker en sexig kvinna helt enkelt

Vill träffa en sexig kvinnaDå var man här igen, och det har ju gått bra tidigare. Söker en sexig kvinna som vill ses, ta några glas och se vart det leder. Förhoppningsvis så kommer vi ha jävligt skoj tillsammans, och vem vet, attraktion kanske uppstår så vi kan ta det vidare. Jag är glad, lättsam och tar hand om mig själv, det är egenskaper jag söker hos dig också.

Bryr mig inte om din ålder eller civil status, vi kan vara diskreta. Om du är dominant, undergiven eller något annat har också mindre betydelse då jag är flexibel. Något som har betydelse är dock att du vill ses, att chatta i evigheter är slöseri av bådas vår tid. Ser helst att du bor runt Skaraborg, alternativt Göteborg:)

Har ett ”känsligt” arbete så bilder finns inte här men givetvis ska vi verifiera oss för varandra ganska omgående.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!