Söker kåt kvinna som komplement

kåt kvinna med stora bröstHej! Jag är en lyckligt gift 31-årig tjej som är bi sedan flera år tillbaka. Jag känner nu att jag saknar en kåt kvinna för lite spontana eller planerade träffar. Börjar gärna med lite sextande och sen träffar när man lärt känna varandra. Vill helt enkelt ha en friends with benefits-relation. Kravlöst och bara kul. Är öppen för det mesta när tilliten mm stämmer.

Utseende spelar egentligen ingen roll, men inte för smal och inte för tjock om jag får vara petig. Själv är jag en kurvig go tjej som har en kropp som den kan se ut efter två barn. Mysig och kramgo enligt min man. Finns också önskemål om att maken får titta på men de är absolut inget krav och definitivt inte till en början.

Hör av dig om de verkar intressant!
Puss och kram 🙂

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!