Söker en älskarinna att leva ut med

Söker en älskarinna Här har ni en lyckligt gift bisexuell ”helt vanlig” småbarnsmamma som söker en jämnårig älskarinna (eller två?) att både fresta och stilla mina begär av en annan kåt kvinnokropp tillsammans med.

Min man och jag har ganska stor erfarenheter av sex med fler och han har inget problem med att jag skulle träffa en kvinna vid sidan av för sexuella möten på tu man hand.

Jag är löjligt förtjust i sexleksaker, jag älskar att ge andra njutning och jag har bestämt mig för att ge min egen (bi)sexualitet lite mer tid för utforskning. Vill du dela detta nöjet med mig, vi kan prova oss fram bland havet av sexleksaker, kanske prova strap-on tillsammans? Vad har du för önskemål och fantasier – dela med dig så kan vi hjälpas åt att utforska vad vi kvinnor kan hitta på tillsammans!

Jag har små barn så viss planering krävs men jag jobbar i stan och hoppas kunna hitta dig som inte bor på en halv stads avstånd. Jag hoppas att vi kan utveckla relationen över tid så att vi hinner lära oss av varandra och prova oss fram för att hitta vilka knappar som är bäst att trycka på – att kunna locka fram det bästa så att säga. Även om engångsligg också är trevligt och spännande.

Jag har tidigare erfarenheter av att ha sex med tjejer men det är okej om du är nybörjare eller oerfaren så länge du vill prova på och kunna utvecklas.

Observera att jag är mån om min tid och vill SES och inte(!) chatta i en evighet.
Byter ansiktsbilder direkt och vill helst ses (på kaffe, promenad, öl, glas bubbel efter jobbet) så snart vi kan så att vi vet om vi ska bygga vidare eller inte. Vill du sexchatta ett år och byta en miljard bilder först innan du tänker att du kanske vill ses då är jag inte rätt kvinna för dig.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!