Vet du hur man tillfredsställer en kvinna?

tillfredsställer en kvinnaSå, vad söker jag? Först och främst någon som besitter läsförståelse. Mest för att kunna sålla ut agnarna från vetet. Jag vill träffa någon för återkommande träffar. Någon som vill träffa mig, kan ta initiativ till att ses och faktiskt hålla sitt ord. Det behöver inte vara enbart för att ligga utan ibland vill jag bara ha närhet, ha filmsällskap eller bara ta en fika.

Jag söker någon som bor på samma sida av Sthlm som jag. Ingen norr och Fruängen eller söder om Järna/Nykvarn Respektera det tack.

Du ska vara längre än jag (gärna över 180cm) och vara mellan typ 28 och 55 år gammal. Hur stor kuk du har bryr jag mig inte om så länge du vet hur du tillfredsställer en kvinna. Älskar att få fontänorgasmer så om du behärskar det är det ett stort plus. Om du har en vän som kanske vill vara med ibland är jag inte omöjlig på den punkten.

Är du gift, har sambo, flickvän, i ett öppet förhållande osv så behöver du inte ens bemöda dig att skriva.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!