Tillsammanssex i kväll?

Tillsammanssex med mig?Min kväll är tom och jag lider av hudhunger, en hunger som bara kan stillas av en trevlig man. En man som ljuger mig full med komplimanger (men med måtta, jag må vara gammal men jag är inte dum!), en man som vill ge mig njutning, en man som kan njuta själv. Tillsammanssex kan vara så … underbart!

Jag förutsätter att du är frisk. Det är också bra om du kan föra ett normalt samtal, jag tänder på smarta människor. Extra bonus får du om du får mig att skratta.

Skicka ett par rader, känns det bra går vi vidare via KiK och kanske tar vi en träff utomhus/på ett fik och kollar om vi känner lust till varandra även IRL. Sedan fortsätter vi hemma hos mig – eller går hem var och en till sitt. Öppet köp gäller alltså, inga sura miner vid eventuellt återköp.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!