Kvinna söker anonymt knull

knulla anonymtHejsan på er alla som läser min annons! Jag är en glad tjej på 40+ som söker någon att utbyta sexorgier med och anonymt knull. Jag lever ett stabilt liv med fast anställning på ett välavlönat arbete och min närmsta bekantskapskrets vet knappast om mina mer sexuella hemligheter och behov så det är verkligen viktigt att vårt knull sker helt och hållet anonymt! Inga detaljer får komma ut om att vi har träffats och haft sex, för då riskerar jag både mitt privatliv och arbetsliv!

Men i alla fall. Jag är förbaskat kåt och vill hitta en man som vill träffa mig antingen på ett hotell eller hemma hos honom, bara det inte är hos mig, för att ha sex och knulla! Jag älskar rollspel och blir betydligt kåtare av ett riktigt härligt förspel innan vi har sex. Jag har väldigt lätt för att få orgasm.

Smekningar av min fitta är något jag tycker är jäkligt skönt och som jag njuter mycket av. Jag har för övrigt ganska stora pattar som du gärna får suga och klämma på bäst du vill! Jag älskar alla typer av sex. Hård sex, mjuksex, analsex, avsugningar mm mm! Jag är väldigt flexibel och prövar gärna på nya saker. Vi ses kanske?!

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!