Sexig kvinna i sin bästa ålder söker

Sexig kvinna naken i sängenEn sexig kvinna i sin bästa ålder och aldrig har jag varit mer kåt än vad jag är just nu! Jag är öppen för alla typer av förslag och välkomnar även dina drömmar och förslag. OBS! Är i relation och är därför mycket diskret. Är kräsen och väljer inte att ha sex med vem som helst. Då du skriver till mig så skriv gärna lite kort om vad du söker om du är i relation och om du har Kik så kan du lägga till mig där!

Söker män mellan 30-40 år. Det bästa hade varit en man som jag kan träffa kontinuerligt för ömsesidigt sex. Finns nästan ingenting jag inte gör 🙂
– älskar oralsex (både ge och ta)
– älskar analt
– älskar att filma och fota
– älskar att kyssas passionerat
– älskar smisk och dominans
– älskar spontana träffar
– älskar att ha sex ute, inne och i bilar (även offentliga platser)

Har du yngre än 30 eller har passerar 40 så skriv inte till mig. Jag är i samboförhållande och allt jag gör ska därför vara helt lowkey.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!