Gillar du kurviga kvinnor?

Sexiga kurviga kvinnorNu har jag bestämt mig för att söka aktivt. Antingen efter EN långsiktig och frekvent partner som har samma inställning som jag eller trevliga, härliga, återkommande och lättsamma partners som har samma sorts lekfullhet och äventyrslust som jag. Det ena kan utvecklas till det andra, tänker jag. Förutsätter att du är läskunnig och kan se om du är aktuell eller inte. Jag förhandlar icke. Tycker du att jag är löjlig som ställer krav kan du bara scrolla vidare… Meningslösa svar på annonsen raderas utan svar.

Och ja, jag ställer krav, men är inte så enkelspårig att jag enbart tittar på kukstorlek. Det är onekligen sekundärt då jag vill att du ska ha tillräckligt stor sexuell erfarenhet för att våga börja med ett blankt papper.

Självklart måste vi funka tillsammans även utanför det sexuella och det ska funka att visa sig offentligt om vi skulle känna för det. Jag föredrar välartikulerade, välutbildade och välvårdade män i åldern 35-45 som dessutom är hyfsat vältränade.

Om du
– Gillar kurviga kvinnor som tar väl hand om sig
– Föredrar äldre kvinnor
– Inte har nåt emot kvinnor som tar för sig
– Inte är i ett förhållande (pga prioriteringar, darling – inte moralism)
– Bor i Stockholmsområdet (gärna södra delarna)
– Har bil

Då finns en kvinna som är klart snuskigare än genomsnittet, med en rejäl sexuell aptit och som fortfarande är nyfiken och hungrig på nya erfarenheter trots mycket i bagaget (dock rätt tomt på skelett i garderoben).

Har du klarat att läsa såhär långt, insett att du passar in på vad jag söker,  så skriv (gärna väldigt fylligt om din profil är relativt tom). Inled meddelandet med ”detta lockar mig mest […]” så vet jag att du läst och tagit in det jag vill förmedla.

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!